Ние сме млад екип аранжори с изискан вкус и внасяме стил във всичко което правим с ръцете си.

Бутик за цветя Емоция можете да намерите на следните адреси: 

1.гр. София, ул. Кораб планина 2 /с лице към бул. Джеймс Баучер/ , тел: 0889 884 156 

2.гр. София, ул. Дойран 29 /на кръстовището с бул. Гоце Делчев/ , тел: 0886 478 602

Ние предлагаме доставка до всяка точка на България на изключително красиви,  дизайнерски Булчински и абитуриентски букети, Букети за рождени дни, Свети Валентин, Фирмени празници и други партита. Различни аранжировки и кошници с цветя. Голямо разнообразие от кашпи и саксии. Флорални решения за хотели, офиси, ресторанти, магазини и частни домове. Букети от бонбони, Интересни подаръци и сувенири. Ние предлагаме и опаковане на Вашите подаръци, поздравителни картичи и опаковъчни пликчета, изработени от нашите професионални флористи.

Цялостна украса са сватби, партита или бизнес срещи. При нас ще намерите както добро отношение, така и информация и полезни съвети относно отглеждането на Вашите цветя. Ако имате фантазия, сами бихте могли да станете аранжори на Вашите букети или кошници с цветя. Чрез нашият онлайн магазин www.e-mocia.com може да направите незабравима изненада на любимите си хора, да покажете уважение към скъп за Вас човек или просто да подарите ЕМОЦИЯ.

В допълнение, чрез постоянното актуализиране на нашият сайт и оптимизиране на нашата дейност, ние увеличаваме търговския си опит, за да достигнем най- високо ниво на обслужване и да задоволим всеки изискан вкус на нашите клиенти.

Желаем ви приятно пазаруване!