БУЛЧИНСКИ БУКЕТИ

Сватбеният ден е едно от най-вълнуващите преживявания за всеки човек. С нега се отваря най-важната страница в живота ви! Сватбена агенция Емоция може да помогне в реализирането на тази мечта, с направата на най-малкия детайл, който да показва вашата същност и любов – Булчинският букет! Всеки подобен букет е уникален сам по себе си, създаден за специалната булка. И тук идва ролята на нашите аранжор-флористи – да създадем букет от любимите ви цветя, който да отговаря на роклята, ръста, вижданията ви и темата на сватбата.

Булчинският букет е най-важния от сватбените аксесоари на всяка булка. Той е неизменна част от всеки ритуал, присъства на всички снимки, носи цветовата гама и темата на всяка сватба. От стари времена булката държи в ръцете си сватбен букет от уханни билки и цветя, за да пази младото семейство от болести и зли сили. В наши дни булчинският букет се е превърнал в истинско бижу, което допълва визията на булката.
Според формата си букетите за сватба се делят на: кръгли, издължени и  такива с нестандартна форма. Характерно за кръглият булчински букет, че е подходящ за всяка фигура. Той е удобен за носене и стои добре на всеки модел рокля – на практика това е универсалния булчински букет. Няма ограничение на цветята, които могат да се използват за изработването на кръгъл букет.


Издължените или падащи булчински букети са подходящи за по-високи булки, обемните рокли също предразполагат към такъв букет. Самото му изграждане е задължително на микрофон. Дължината и обема на падащата част зависи само от вашите желания.
Към нестандартните булчински букети биха могли да се причислят на практика всички останали букети.

 

All search results