УСЛУГИ ПОД НАЕМ

Сватбена агенция Емоция ви предлага серия от услуги, който са необходими за всяка една сватба и фирмено събитие. Можете да се доверите на нашият професионален екип от опитни фотографи и видеооператори, които ще увековечат това вълнуващо и незабравимо събитие.


Ще получите пълно съдействие и за намиране на професионален дисководещ, водещ или аниматор за вашата сватба, фирмено или детско парти. Можем да ви осигурим ансамбъл, музиканти и изпълнители или звезди от телевизионния екран. Осигуряваме и професионална озвучителна апаратура, прожектори и осветление, както и машини за пушек, мехурчета, конфети и др. Няма проблем и да ви докараме най-вкусният кетъринг, от солени и сладки ястия, предястия и напитки, плюс шоколадов фонтан. Ако ви трябва личен барман, също можете да разчитате на нас.


По ваше желание, можем да ви осигурим сервитьори и посуда (чинии, чаши и др.) с различни цветове, в зависимост от тематиката на Вашето незабравимо парти. В нашите компетенции са и предоставянето на шатри, маси и столове за всякакви тържествени събития. Ако вярвате, че сватбата се случва веднъж в живота и искате тя да бъде наистина вълшебна, използвайте нашите услуги, свързани с превозване на булката и гостите навсякъде, ще ви осигурим луксозна лимузина и професионален шофьор, който да бъде на ваше разположение.
Отделно предлагаме фризьор и маникюристка при ваше желание.

All search results