Агенция ЕМОЦИЯ

Агенция Емоция се е специализирала в предоставянето на най-качествените сватбени и парти услуги от най-широк диапазон. Можете да разчитате на нас за организацията, координацията и декорацията на Вашата сватба. Ние сме вече 6 години на пазара, в които имаме участие в над 100 сватбени тържества, което е явен атестат, че хората ни се доверяват, избират и препоръчват. За да не сме гологословни  разгледайте нашето Портфолио от избрани наши сватбени тържества.

Сватбените ни услуги включват: сватбен агент, цялостна или частична сватбена организация и координация, декорация на тържественото събитие, набавяне на диджей, сватбен водещ, фотограф, видеооператорски екип, изготвяне на програма, заря, покани, подаръчета за гостите, класически и нетрадиционни сватбени торти, шоколадови фонтани и др.

С много старание и внимание към детайлите ще подготвим и вашата сватбена украса. И всичко това, следвайки вашите интереси, за да бъде сватбата едно незабравимо преживяване.

Ние сме отдадени изцяло на желанието да сътворим красиво начало за вашия семеен живот, да създадем заедно спомени, които ще разказват историята на любовта ви.

Сватбена агенция Емоция се занимава и с цялостна и частична организация и на събития – от частни партита до фирмени тържества.  Ние сме перфекционисти в работата си и ще организираме вашето събитие да задоволим всяко желание. Съобразявайки се с индивидуалните ви предпочитания, ще ви предложим свежи идеи и нестандартни решения.  Когато се захванем с дадено начинание вършим работата си с любов, отдаденост и голямо сърце.  А да правим другите щастливи е нещото, което наистина ни възпламенява и мотивира.

All search results