ДЕКОРАЦИИ И УКРАСИ

Сватбена агенция Емоция предлага цялостна декорация и аранжиране сватби и събития, според вашите предпочитания и индивидуалност. Готови сме да ви предложим оригинални и разнообразни идеи, декорация с живи цветя и натурални декоративни материали, сватбена декорация за автомобил, изискани кашпи, стилни рамки, орнаменти, дантели, светлини и още куп изненади.

 

Ще получите отговор на всички ваши питания около една сватбена украса, които вълнуват бъдещите булки и успяват да извадят извън равновесие и най-здраво стъпилите на земята младоженци. В този динамичен свят е нормално да се лутате между безброй желани теми, цветове, любими цветя и декоративни елементи, когато избирате своята сватбена украса. А нашата задача е да филтрираме всички ваши желания и да създадем една цялостна и хармонична визия, ръководейки се основно от заложения бюджет за декорация и украса. Целта ни е всеки един елемент от украсата на сватбата, да следва основната линия и да бъде изпълнен в синхрон, с внимание към детайла и с добър вкус от началото до края.
Сватбена агенция Емоция е наясно за всички детайли за украсата за изнесения ритуал, за коктейла и за празничната вечеря в ресторанта. Можем да внесем уханието на цветята в залата за сключването на гражданския брак и в храма за венчавката.

Сватбените ни декорации включват:

Декорация за изнесен ритуал: арка, пътека, столове

Декоративен кът за снимки

Украса на ресторант или локация на открито

Украса за сватбения коктейл

Украса за масата за младоженците

Украса за кола

Ритуални чаши и украса на бутилки

Сватбена кутия

Декорация на масите за гости: с драперии и шлейфове, покривки, салфетки, пръстени за салфетки, вази, стъкленици, свещници, балони.

Украса за столовете за празничната вечеря: Панделки и калъфки за столове, с декоративни ленти, цветя или други декоративни материали

Декоративни персонални аксесоари: булчински букет, шаферски букети, бутониери, гривни, флорални венци, корони, кошница за късмети

Обличане на стени в драперия, украса на пътека

Изготвяне на входната табела, таблото за настаняване на гостите

Направата на поканите за гости, номера на масите, меню листове

Изключително разнообразие от цветове и десени!

За нас е важно вашата сватба да се асоциира изключително с красота в оформлението, радост и веселие, много блясък, а спомените за нея да са пълни със щастие. Само и единствено споделете вашите желания с нас, а ние ще направим най-доброто, за да бъде вашата сватба идеално украсена до най-малката подробност.

All search results