Кой има имен ден през януари

Празниците продължават и през януари.

На имен ден се ходи неканен, това повелява традицията. Но тази година, поради предпазните мерки и в интерес на здравето и сигурността на всички ни, може би е по–добре да потърсим алтернативен начин да поздравим празнуващите.

Много магазини за цветя и подаръци, предлагат доставка до дома. Изненадайте вашите близки и  приятели с цветя, бонбони, лакомства или дори бутилка от любимо вино или шампанско. За идеи, може да се консултирате с http://www.e-mocia.com

Кой кога празнува

1 Януари Още през първия ден на новата година, повод за почерпка имаха и всички с името Васил, Василка, Василена и други производни.

2 Януари Нима не познавате поне една чаровна Силвия, която да заслужи красив букет цветя на своя имен ден? На втория ден от годината, празнува имен ден и името Горан.

6 Януари Богоявление или Йордановден е почитан не само в православната, но и в католическата църква.Денят е неработен официален празник в доста християнски държави. При нас, на този ден празнуват Йордан, Йорданка, Божана,Богдан и много други.

7 Януари Май е вярно, че който е сложил Ивановден след Йордановден е измислил афтер–партито. На седмия ден от новата година, не забравяйте да поздравите Иван, Иванка, Ивана, Калоян,Йоан, Иво, Ивайло, Йоана.

12 Януари На този ден се отбелязва денят на Света мъченица Татяна и празнуват имен ден дамите Татяна и Таня, а също и господата с името Сава.

17 Януари е Антоновден. Поздравете Антон, Антония, Тончо, Тоня.

18 Януари е Атанасовден и да почерпят трябва Атанас, Атанаска, Наско,Анастасия.

21 Януари, освен Бабин ден е и именният ден на Валери и Валерия.

25 Януари не забравяйте да поздравите Григор.

 

Подарете емоция на вашите близки и приятели, като им поднесете един незабравим жест на внимание. Януари може да бъде много цветен, топъл и сладък, ако го украсим с един подходящ подарък.

Бутик за цветя Емоция

Доставка на цветя за София

 

 

Аделина Стоянова
Няма коментари
Posted in:
Специални събития
All search results