Кутия пълна с любов

Какво да подарим за Свети Валинтин?

Червените рози са класика. Дали ще подарим само едно единствено цвете или огромен букет, това всеки преценява сам според възможностите си, но не забравяйте, че за любим човек, числото трябва да е нечетно. Имайте предвид, че на 14 Февруари розите са най–продаваният артикул, така че подсигурете се предварително. Може да поръчате онлайн още от сега на Бутик за цветя Емоция с доставка за София на избран адрес и по избрано време.

Шоколадът, освен че активира хормоните на щастието, когато го хапваме, действа и като  афродизиак. Така че, добавете към подаръка и кутия от любимите бонбони, които дори биха могли да се аранжират с цветя в подаръчна кутия или кошница. Разгледайте предложенията ни на  Кутии и кошници или пък се свържете с нас, за да поръчате нещо специално за любимия човек.

Вино и Шампанско Най–хубавите моменти са споделените.Тази година, по неволя на съдбата, може да се наложи да прекараме и този празник в уюта на собствения ни дом. В романтичната неделна вечер на 14ти февриури, насладете се на прекрасни моменти на чаша ароматно вино или пенливо луксозно шампанско. Добавете вино или шампанско към избрания от вас подарък лесно чрез нашия сайт или обадете се, за да поръчате специално вашата любима напитка.

Пресни френски макарони Шоколадът е класика, но ако искате да бъдете малко по–оригинални, гарнирайте подаръка с този фин френски десерт, който не само изглежда атрактивно, но и буквално се топи в устата. След седмици търсене на перфектните френски макарони, ние намерихме най–добрите макарони в София с несравним вкус. Приготвят се в същия ден, в които ги доставяме и гарантираме сигурно съхранение и безупречна хигиена при опаковането и доставката. За повече информация, посетете Бутик за цветя Емоция или ни се обадете, за да изберете конкретен вкус или цвят на десерта.

Плюшени играчки Може да добавим към вашия перфектен подарък и избран от вас плюшен приятел, като символ на любов и нежност.

Разгледайте предложенията ни за кутии и кошници, изработени специално за случая на Кутии и кошници или ни се обадете, за да поръчате специално избрана от вас аранжировка.

Само до 14 Февруари с код VALENTIN21 получавате и 10% отстъпка на луксозни кутии Свети Валентин при поръчка в нашия сайт Луксозни Кутии

Бутик за цветя Емоция предлага безплатна доставка на цветя и подаръци за София!

Аделина Стоянова
Няма коментари
Posted in:
Специални събития
All search results